Welkom Welkom
Kerkaandelek.nl is de website van de Hervormde Gemeente Krimpen aan de Lek. De naam van deze site is ontleend aan de unieke ligging van ons kerkgebouw, aan de oever van de rivier de Lek. Door velen ook wel aangeduid als 'de gebedsplaats aan de rivier'.  

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website of over onze kerkelijke gemeente, neem dan contact met ons op.
 
Online kerkdienst 29 maart 2020 Online kerkdienst 29 maart 2020
Zondagmorgen 29 maart 10.00 uur: uitzending kerkdienst!Goed om in deze dagen toch Gods Woord te kunnen horen en met elkaar verbonden te zijn. De reguliere kerkdiensten gaan zondag 29 maart niet door, maar wordt wel een dienst uitgezonden die eerder, in heel kleine kring, is opgenomen. Meeluisteren en -kijken(!) kan via deze link: www.kerkomroep.nl of via Youtube:Ook is de dienst te beluisteren via de kerkwebradio.

Omdat gebleken is, dat de kwaliteit van de verbinding sterk vermindert als iedereen op hetzelfde moment de dienst wil volgen, wordt de kijkers verzocht dit op een later tijdstip van de dag of week te doen.

LITURGIE 29 MAART:
 
lees meer »
 
Nationaal gebed Nationaal gebed
Op drie woensdagen achter elkaar wordt in het hele land gebeden i.v.m. het coronavirus. De kerken in ons dorp ondersteunen dit initiatief van harte. Om dat te onderstrepen luiden op deze dagen 's avonds de kerkklokken van 19.00 tot 19.15 uur. Op de woensdagen 25 maart en 1 april zal vanuit onze kerk, na het luiden van de klokken, een gebedsmoment worden uitgezonden met een bijpassende meditatie. U kunt dit beluisteren via de kerkwebradio of via deze link (www.kerkomroep.nl).
 
 
Online kerkdienst 22 maart 2020 Online kerkdienst 22 maart 2020
Zondagmorgen 22 maart 10.00 uur: uitzending kerkdienst!Goed om in deze dagen toch Gods Woord te kunnen horen en met elkaar verbonden te zijn. De reguliere kerkdiensten zijn zondag 22 maart niet doorgegaan, maar er is wel een dienst uitgezonden die eerder, in heel kleine kring, is opgenomen. Meeluisteren en -kijken(!) kan via deze link: www.kerkomroep.nl of via Youtube. Ook is de dienst te beluisteren via de kerkwebradio.LITURGIE 22 MAART:
 
lees meer »
 
Geannuleerde activiteiten Geannuleerde activiteiten
Vanwege de richtlijnen in verband met het Coronavirus zijn voor de komende periode de volgende activiteiten geannuleerd:
  • Alle avonddiensten: tot nader order
  • Al het jeugdwerk: tot nader order
  • Bèta-groep: alle bijeenkomsten in maart 
  • Real Life: alle bijeenkomsten in maart
  • 1 april: Bijbelkring
  • 1 april: Oase
  • 2 april: inschrijfavond Jeugdkamp Krimpen.
Info potgrondactie:
Het rondbrengen van de bestelde zakken, gepland voor zaterdag 28 maart, vindt vooralsnog gewoon doorgang, omdat hierbij geen contact met anderen noodzakelijk is.
De zakken zullen bij de voordeur gelegd worden.
Mocht u nog willen bestellen? Dit is nog mogelijk tot uiterlijk dinsdag 24 maart. 
 
Hulp bij verhuizingen Hulp bij verhuizingen
lees meer »
 
Projectkring over het geloofsgesprek Projectkring over het geloofsgesprek
Op drie achtereenvolgende maandagen, te weten 11, 18 en 25 mei, zal er een tijdelijke Focuskring worden gehouden over het voeren van het geloofsgesprek tussen de verschillende generaties.
lees meer »
 
Wie is wie-fotoboek Wie is wie-fotoboek
U herkent het misschien wel: zondagmorgen doen we voorbede voor iemand en u weet niet welk gezicht erbij hoort, of u hebt iemand in de kerk gesproken en als u thuiskomt weet u de naam niet meer. Daarom hebben we op deze website een Wie is wie-fotoboek gemaakt.
Meer uitleg over het Wie is wie-fotoboek kunt u vinden onder het hoofdstuk leden op de Wie is wie-pagina.
 
Meditatie: Jan van Leiden Meditatie: Jan van Leiden
Jezus antwoordde: Mijn Koninkrijk is niet van deze wereld.
(Johannes 18: 36a)
lees meer »