Aanvragen inlogcode leden Aanvragen inlogcode leden
Op deze website zijn bepaalde pagina's alleen toegankelijk voor gemeenteleden.
Om deze pagina's te kunnen inzien moet u ingelogd zijn op deze website.
Voordat u kunt inloggen dient u, als u nog geen inlogcode voor de oude website had, een inlogcode aan te vragen. Deze code kunt u aanvragen door via de volgende link een e-mail te sturen en daarin uw naam, adres en e-mailadres te vermelden: aanvragen inlogcode ledenpagina's.

Al inlogcode op oude website
Gemeenteleden die al een login (inlogcode / e-mail) hadden op de oude website hoeven deze hier niet opnieuw aan te vragen. Zij hoeven alleen een nieuw wachtwoord aan te vragen. Ga direct naar de inlogpagina en klik op 'wachtwoord vergeten'.

Geen E-mail ontvangen van webadmin
Informatie betreffende logins wordt automatisch per mail (afzender: webadmin@kerkaandelek.nl) toegezonden. Helaas wordt dit soms als SPAM gezien. Als u/jij bericht verwacht en het is niet aanwezig in de Inbox, kijk dan ook even in de spam of bij de 'ongewenste e-mail'.
Als er ook bij de 'ongewenste e-mail' of 'spam' geen mail van @kerkaandelek.nl aanwezig is, kan ook contact worden opgenomen met de website-beheerders (zie ook contact-pagina.)  Zij kunnen dan een 'activatielink' toesturen.  

 
terug