Welkom Welkom
Kerkaandelek.nl is de website van de Hervormde Gemeente Krimpen aan de Lek. De naam van deze site is ontleend aan de unieke ligging van ons kerkgebouw, aan de oever van de rivier de Lek. Door velen ook wel aangeduid als 'de gebedsplaats aan de rivier'.  

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website of over onze kerkelijke gemeente, neem dan contact met ons op.
 
Online kerkdienst 29 maart 2020 Online kerkdienst 29 maart 2020
Zondagmorgen 29 maart 10.00 uur: uitzending kerkdienst!Goed om in deze dagen toch Gods Woord te kunnen horen en met elkaar verbonden te zijn. De reguliere kerkdiensten gaan zondag 29 maart niet door, maar wordt wel een dienst uitgezonden die eerder, in heel kleine kring, is opgenomen. Meeluisteren en -kijken(!) kan via deze link: www.kerkomroep.nl of via Youtube:Ook is de dienst te beluisteren via de kerkwebradio.

Omdat gebleken is, dat de kwaliteit van de verbinding sterk vermindert als iedereen op hetzelfde moment de dienst wil volgen, wordt de kijkers verzocht dit op een later tijdstip van de dag of week te doen.

LITURGIE 29 MAART:
 
lees meer »
 
Geannuleerde activiteiten Geannuleerde activiteiten
Alle activeiten zijn komen te vervallen i.v.m. de maatregelen rondom het Corona virus.
 
Hulp bij verhuizingen Hulp bij verhuizingen
lees meer »
 
Wie is wie-fotoboek Wie is wie-fotoboek
U herkent het misschien wel: zondagmorgen doen we voorbede voor iemand en u weet niet welk gezicht erbij hoort, of u hebt iemand in de kerk gesproken en als u thuiskomt weet u de naam niet meer. Daarom hebben we op deze website een Wie is wie-fotoboek gemaakt.
Meer uitleg over het Wie is wie-fotoboek kunt u vinden onder het hoofdstuk leden op de Wie is wie-pagina.
 
De Man van smarten De Man van smarten
Voorwaar, onze ziekten heeft Hij op Zich genomen, ons leed heeft Hij gedragen. Wij hielden Hem echter voor een geplaagde, door God geslagen en verdrukt.
Maar Hij is om onze overtredingen verwond, om onze ongerechtigheden verbrijzeld.
De straf die ons de vrede aanbrengt, was op Hem, en door Zijn striemen is er voor ons genezing gekomen.
(Jesaja 53: 4-5)
lees meer »