Welkom Welkom
Kerkaandelek.nl is de website van de Hervormde Gemeente Krimpen aan de Lek. De naam van deze site is ontleend aan de unieke ligging van ons kerkgebouw, aan de oever van de rivier de Lek. Door velen ook wel aangeduid als 'de gebedsplaats aan de rivier'.  

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website of over onze kerkelijke gemeente, neem dan contact met ons op.
 
Bijwonen kerkdiensten en activiteiten per 3 oktober Bijwonen kerkdiensten en activiteiten per 3 oktober
lees meer »
 
Inschrijven bijwonen avonddiensten 10 oktober t/m 14 november Inschrijven bijwonen avonddiensten 10 oktober t/m 14 november
lees meer »
 
Kindernevendienst en Oppas Kindernevendienst en Oppas
Op 19 september starten we weer met houden van kindernevendienst tijdens de morgendiensten. Deze morgen is er nevendienst voor kinderen van groep 1 tot en met 3. De komende periode mogen dus ook de kinderen van groep 3 elke week. Volgende week is er nevendienst voor alle bassisschoolgroepen. We zullen ons dan opsplitsen in twee groepen.
Op het moment dat we weer met veel mensen naar de kerk mogen, zullen we weer ons oude patroon gaan hanteren van 3 groepen draaien en alleen groep 1 en 2 elke week.
We zullen ook geen digitale voorbereiding meer verstrekken via de e-mail. U kunt nog wel zelf bij het materiaal en filmpjes via de website van Vertel het maar Thuis (https://vertelhetmaar.nl/vertel-het-maar-thuis).
We hopen weer waardevolle fysieke diensten met elkaar te hebben.

Oppas
Op 19 september zal ook weer begonnen worden met de oppas voor de kleine kinderen.
 
 
 
Collecten zondag 24 oktober Collecten zondag 24 oktober
lees meer »
 
Online collecteren met de Scipio app Online collecteren met de Scipio app
Onze gemeente kan vanaf 1 september gebruik gaan maken van de Scipio app. De Scipio app biedt een digitale collecte aan voor onze gemeenteleden. Elk gemeentelid krijgt de mogelijkheid om op een simpele en snelle manier digitaal te doneren waar en wanneer men wil. Deze toevoeging op de traditionele collecte maakt het mogelijk om “eigentijds”, zonder contant geld op zak, toch bij te dragen tijdens de collecten.
lees meer »
 
Herfstfeest Herfstfeest
Hallo allemaal,
Vinden jullie het ook lastig wat je moet doen met Halloweenavond? Kom dan naar het Herfstfeest op zaterdag 30 oktober van 18.00 tot 20.00 uur in 't Voorhof. We willen spelletjes gaan doen, pannenkoeken eten en nog veel meer…. maar vooral niet griezelen! Neem zo veel mogelijk vrienden en vriendinnen mee…. IEDEREEN IS WELKOM!!!!
lees meer »
 
Overzicht Themadiensten Overzicht Themadiensten
Hierbij een overzicht van de geplande diensten over het halfjaar, waarbij de hoofdstukindeling van het boekje 'Brieven van Johannes. De rijkdom van het nieuwe leven' als leidraad is gebruikt:
lees meer »
 
Schoenendoosactie Schoenendoosactie
Goed nieuws!!! We houden ook dit jaar, samen met de Ontmoetingskerk, de actie Schoenendoos. Vandaar hierbij een oproep vanuit de diaconie.
Wat kan jij doen voor een kind in armoede? Meer dan je denkt! Doe mee aan de Schoenendoosactie en tover een simpele schoenendoos om tot een kostbaar geschenk.
lees meer »
 
Wie is wie-fotoboek Wie is wie-fotoboek
U herkent het misschien wel: zondagmorgen doen we voorbede voor iemand en u weet niet welk gezicht erbij hoort, of u hebt iemand in de kerk gesproken en als u thuiskomt weet u de naam niet meer. Daarom hebben we op deze website een Wie is wie-fotoboek gemaakt.
Meer uitleg over het Wie is wie-fotoboek kunt u vinden onder het hoofdstuk leden op de Wie is wie-pagina.
 
Op welk dier lijkt u? Op welk dier lijkt u?
de mieren zijn een volk zonder kracht, maar in de zomer bereiden ze hun voedsel, klipdassen zijn een volk zonder macht, maar ze bouwen hun huis in de rots 
(Spreuken 30: 25-26)
lees meer »