Wie is wie? Wie is wie?
Via de volgende link komt u op de pagina van het Wie is wie-fotoboek:

WIE IS WIE-FOTOBOEK

Op deze pagina zijn foto's en namen van gemeenteleden geplaatst. Zo kunt u zien welke naam er bij welk gezicht hoort en welk gezicht bij welke naam.

Waarom een Wie is wie-fotoboek?
U herkent het misschien wel: zondagmorgen doen we voorbede voor iemand en u weet niet welk gezicht erbij hoort, of u hebt iemand in de kerk gesproken en als u thuiskomt weet u de naam niet meer. Daarom dit Wie is wie-fotoboek, met namen bij de gezichten die u ziet en gezichten bij de namen die u hoort en leest.
Dit Wie is wie-fotoboek is bedoeld om het meeleven met elkaar makkelijker te maken en de onderlinge band en betrokkenheid met elkaar te versterken.

Zo doet u mee:
Wilt u een foto van uzelf in het Wie is wie-fotoboek plaatsen, of een foto van uzelf in het Wie is wie-fotoboek wijzigen, dan kunt u dit als volgt doen:
Stuur via de volgende link een e-mail met daarin uw naam, adres en e-mailadres en voeg als bijlage een foto toe: aanmelden en indienen foto Wie is wie-fotoboek.

Door een foto te e-mailen gaat u er mee akkoord dat deze wordt opgenomen in het Wie is wie-fotoboek en dat deze zichtbaar is in het beveiligde gedeelte van de website.

Het Wie is wie-fotoboek kunt u alleen bekijken als u bent ingelogd.
Als u nog niet bent ingelogd kunt u hier klikken om naar de inlogpagina te gaan.
 
terug