VakantieBijbelfeest VakantieBijbelfeest

Het VakantieBijfelfeest is bedoelt voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd en is een fantastisch leuke week vol met leuke spellen, Bijbelverhalen, knutselen, zingen, toneelspel enz.

Om zoveel mogelijk kinderen van je eigen leeftijd te ontmoeten en een leuk, afwisselend programma te kunnen volgen, splitsen we de groepen bij bepaalde activiteiten (groep 1 t/m 6 en groep 7-8). Naast het vele zingen met de fantastische VakantieBijbelfeest-band en het luisteren naar verhalen uit de Bijbel, wordt er ook geknutseld en worden er spelletjes gespeeld. Ook zijn de beren Brom en Berrie niet meer weg te denken tijdens deze drie bijzondere dagen en zij komen dan ook elk jaar trouw even een kijkje nemen! (Om de boel vaak onbedoeld op stelten te zetten.)

Kortom: wil je met je vriendjes en vriendinnetjes een te gekke herfstvakantie beleven? Hou de woensdag, donderdag en vrijdag in je herfstvakantie dan zeker vrij!

De week wordt feestelijk afgesloten op de vrijdagavond. Hierbij zijn ook alle ouders en belangstellenden welkom! De deuren openen om 18:30, het programma begint om 19:00 uur.

Neem ook eens een kijkje op Jeugdwerk Aandelek op Facebook! 

Wie: Alle kinderen van de basisschool 
Wanneer: In de herfstvakantie (woensdag, donderdag en vrijdag van 9.15 tot 12.00 uur). 
Waar: In de Ontmoetingskerk.

Contact: ntb

 

terug