Online collecteren met de Scipio app Online collecteren met de Scipio app
De Scipio app biedt een digitale collecte aan voor onze gemeenteleden. Elk gemeentelid krijgt de mogelijkheid om op een simpele en snelle manier digitaal te doneren waar en wanneer men wil. Deze toevoeging op de traditionele collecte maakt het mogelijk om “eigentijds”, zonder contant geld op zak, toch bij te dragen tijdens de collecten.

Gemeenteleden kunnen met de app hun gaven geven aan de actieve collectes voor de komende zondag. De digitale collecte werkt met een digitale portemonnee. Deze kan worden opgewaardeerd door u of jou, waarna dit tegoed direct is te besteden aan de diverse collectedoelen.
De opwaardering wordt niet direct afgeschreven van de bankrekening. De uiteindelijke afschrijving van het opgewaardeerde tegoed vindt plaats via een automatische incasso. Deze wordt geïncasseerd in eerste week van een nieuwe maand.

De Scipio App is beschikbaar voor Apple iOS (iPhone/iPad) en Android mobiele toestellen en wordt door het gemeentelid op het toestel geïnstalleerd via de App Store of Play Store. Gemeenteleden krijgen hiervoor per e-mail een uitnodiging. Wanneer je geen e-mail hebt ontvangen kun je ook zelf de app installeren. Instructies hiervoor zijn te bekijken via de volgende link: https://www.scipio-app.nl/ instructie-installeren/.
Wanneer het email adres niet wordt herkend tijdens de installatie van de app, neem contact op met Rutger Mauritz op via e-mail. Graag ontvangen we dan uw of jouw volledige voor- en achternaam en het e-mailadres waarmee in de Scipio app moet worden ingelogd. We zullen dan in de Scipio beheeromgeving het e-mailadres bekend maken. U of jij ontvangt dan
z.s.m. een bevestigingsmail wanneer dit is gerealiseerd.
 
terug