Weer een groot transport voor Albanië Weer een groot transport voor Albanië
Donderdag 4 november jl. hebben we weer 67 dozen en een speelgoedgarage in Maasdijk mogen brengen die jl. maandag 29 november in Tirana is gelost. Het waren 24 dozen met gebreide kinderkleding van niet alleen de dames maar ook van een kringloopwinkel, 19 dozen kinderkleding, 20 dozen knuffels en 4 dozen met speelgoed.
Voor ons was dit de laatste zending van dit jaar aangezien in de maand december de opslagruimte in Maasdijk voor andere doeleinden wordt gebruikt en er ook geen HvA transport is.
We hopen dat Ada met deze zending, nog voor de komende kerstdagen, veel gezinnen gelukkig kan maken. 
Voor Ada en haar collega’s hebben we als presentje 10 Albanese jaarkalenders in een van de dozen verpakt.
Met dat we dit schrijven staat er weer veel in te pakken en hopen we in januari weer stoffen naar Mushqeta te sturen met 8 gekregen en nageke­ken naaimachines. Ook hebben we weer veel breiwerk gekregen, o.a. van een vriendin van een gemeentelid. Zij woont in Capelle a/d IJssel en vindt het geweldig dat het breiwerk (haar hobby) nu gedragen wordt door de kinderen van het arme Albanië.
Tot slot willen we de dames erop wij­zen dat we nog steeds wol hebben en u ook bij uw familie om kinderkleding kunt vragen.

Mede namens de leden van de Werk­ groep Albanië wensen wij u gezegende Kerstdagen.
Pieter Hardam en Rob Vermaat

 
terug