Vrouwenbijbelstudiekring: Van noodhulp naar wederopbouw. Vrouwenbijbelstudiekring: Van noodhulp naar wederopbouw.
Op 24 november a.s. komt Agaath de Weerd, vanuit Stichting ZOA (Zuid Oost Azië), spreken bij de Vrouwenbijbelstudiekring, in t’ Voorhof, Dorpsstraat 1, in Krimpen aan de Lek.
Oorlogen en natuurrampen zetten een land op zijn kop. Mensen raken hun huis kwijt of moeten vluchten. Angst en verdriet overheersen. In deze moeilijke periode wil Stichting ZOA naast mensen staan en hulp bieden, geïnspireerd door het christelijk geloof, in de overtuiging dat elk mensenleven telt. 
ZOA is opgericht in 1973, door 3 studenten met een hart voor de mens in nood. Inmiddels werkt ZOA wereldwijd in meer dan 10 landen. Medewerkers bieden hulp met de eerste levensbehoeften, zoals eten, drinken en onderdak. Ook ondersteunen en begeleiden ze lokale organisaties bij het weer opbouwen van een bestaan, door in te zetten op werk, onderwijs en goede basisvoorzieningen. Dit doen ze mede door samen te werken met kerken, ondernemers, scholen en donateurs. U/jij bent hartelijk welkom om te luisteren en kijken naar deze bijzondere missie ‘Van noodhulp tot wederopbouw’.
Tijd: 9.15-11.30u, vanaf 9.00 uur is er koffie.
Informatie: 0180510278 – 0180522469.
Graag tot ziens!

 
terug