Vrouwenbijbel studiekring: Pinksteren en kijken naar de Heilige Geest Vrouwenbijbel studiekring: Pinksteren en kijken naar de Heilige Geest
Dit is het onderwerp van dhr. Cor Verkade die op 25 mei a.s. , kort voor Pinksteren, komt spreken bij de Vrouwenbijbelstudiekring. 
Cor omschrijft het onderwerp als volgt:
"Nadat we eerder over het wonder van Kerst en het wonder van Pasen nagedacht hebben, gaan we ons op 25-5 a.s. D.V. buigen over het wonder van Pinksteren. Pinksteren komt er bij de drie feesten aan de ene kant een beetje bekaaid van af, terwijl er aan de andere kant – wat Kerst en Pasen niet hebben – een kerkelijke groepering – de Pinkstergemeenten – naar vernoemd zijn.   
Genoeg aanleiding om eens na te denken over wat wij met de Heilige Geest hebben, waarbij Pinksteren natuurlijk, bij uitstek, het feest is om te vieren dat het Evangelie ons in de lage landen bereikt heeft…"

Cor Verkade is spreker - enthousiast en boeiend -,  politicoloog, jurist, zelfstandig ondernemer en verbonden aan de Evangelische Hogeschool in Amersfoort.  
Plaats: Dorpsstraat 1, in Krimpen aan de Lek.
Tijd: 9.30-11.30u, vanaf 9.15u is er koffie.
Info: 0180510278 – 0180522469.
U/jij bent uiteraard van harte welkom!
 
terug