Vakantie Bijbel Feest 2021 Vakantie Bijbel Feest 2021
Kom deze herfstvakantie van 20 t/m 22 oktober, samen met je vrienden en vriendinnen, naar het Vakantie Bijbel Feest in de Ontmoetingskerk in Krimpen aan de Lek. Het is voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool.
Het thema dit jaar is: 'Hallo Contact'. Hoe maak je nu contact met God, en hoe zoekt God contact met jou? Daar gaan we het met elkaar over hebben.

Wijziging: Door omstandigheden is de locatie van het Vakantie Bijbel Feest op vrijdagochtend veranderd naar PCB de Wegwijzer in Krimpen aan de Lek. (Admiraal de Ruijterstraat 1, 2931 AA Krimpen aan de Lek) Woensdagochtend en donderdagochtend vinden wel gewoon in de Ontmoetingskerk plaats.

Woensdagochtend komt Jan Marcel met een spectaculaire theatershow. De ochtend start om 9.30 en duurt tot 11.30 uur. De zaal gaat om 9.15 uur open.

Donderdagochtend gaan we een spannende speurtocht doen met spelletjes, opdrachten, verhalen en nog veel meer! Neem wel een ouder/verzorger mee. Wie weet kom je de beren ook nog tegen….
De speurtocht sluiten we af met het eten van overheerlijke zelfgebakken poffertjes! Je kunt de speurtocht, die ongeveer 1.5 uur duurt, om 9.30 uur starten.

Vrijdagochtend sluiten we de week af met liedjes, verhalen, knutselen, toneel en natuurlijk de beren. De zaal gaat dan open om 9.15 uur. We starten de ochtend om 9.30 uur. De ochtend is om 11.30 uur weer afgelopen.

WELKOM! Wij hebben er zin in en kijken er enorm naar uit.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Ada van Doorne (06-47545457) of Maureen Kerkstra (06-11330300).
terug