Schoenendoosactie Schoenendoosactie
Beste gemeenteleden, 
 
Vanuit de ontmoetingskerk en de hervormde gemeente Krimpen aan de Lek organiseren wij weer de schoenendoosactie van Stichting Global Aid!!

Doet u mee?
  
De schoenendozen kunnen op zaterdag 21 november 2020  aan de achterzijde van de Ontmoetingskerk aan de Jacob van Ruysdaelstraat  (corona-proof) worden ingeleverd tussen 9.30 uur en 12 uur.  
 
Wat kan u doen voor een kind in armoede? Meer dan u denkt!  Doe mee aan de Schoenendoosactie en tover een simpele schoenendoos om tot een kostbaar geschenk en geef daarmee een cadeau van onschatbare waarde. 
 
De kinderen zouden graag schoolspullen,  speelgoed , verzorgingsartikelen of praktische spullen (bijv. sokken, pet, kunststof beker, slippers) willen ontvangen. Het is niet de bedoeling om snoep of ander eten te geven.  Verder raden we het af om artikelen met batterijen of  artikelen met agressieve afbeeldingen in te leveren.  Dit geldt ook voor artikelen die snel uitdrogen (lijm,verf, stiften) en vloeibare producten i.v.m. lekken.  

Het is niet de bedoeling om de doos dicht te plakken maar gebruik daarvoor een postelastiek. We willen u vragen €5,- te geven voor de transport- en organisatiekosten. Dit kunt u het beste in een envelop stoppen en deze onder het postelastiek schuiven. 
 
Het zou extra feestelijk zijn als de schoenendozen worden versierd en persoonlijk worden gemaakt. 
Op www.schoenendoosactie.nl is meer informatie terug te vinden omtrent deze actie.  
We zien u graag op 21 november bij de Ontmoetingskerk! 

Als u niet mee kan/wil doen maar wel wil financieel wil bijdragen aan de vervoerskosten kunt u een gift overmaken op de rekening van de diaconie (NL53 RABO 0333800060) o.v.v. 'schoenendoosactie'.

Patrick Heijnis en Anne Hartmans 
terug