Schoenendoosactie! Schoenendoosactie!
De Schoenendoosactie, voorheen Actie4Kids, deelt al 28 jaar mooi versierde en gevulde schoenendozen uit aan kinderen in nood. Afgelopen jaar mochten we 45.011 schoenendozen ophalen. We delen ze uit aan kinderen in Togo, Sierra Leone, Roemenië, Moldavië, Servië, Albanië, Bosnië, Bulgarije, Oekraïne en (de vluchtelingenkampen) in Griekenland.
De Schoenendoosactie is een project van GAiN: een organisatie die mensen helpt om zélf te helpen. GAiN heeft een internationaal netwerk en een ruim aanbod aan hulpverleningsprojecten. Talloze kerken, scholen, bedrijven, gezinnen en vrijwilligers in Nederland en België hielpen via GAiN hun medemens in nood, waar ook ter wereld.

Wat kan jij doen voor een kind in armoede? Meer dan je denkt! Doe mee aan de Schoenendoosactie en tover een simpele schoenendoos om tot een kostbaar geschenk. Een springtouw, een pet en ja, ook schoolspullen … hiermee maak je een droom waar van een kind in Afrika, Oost-Europa of in een vluchtelingenkamp. In de landen waar het mag, delen we ook boekjes met Bijbelverhalen uit. Een zelf versierde doos gevuld met jouw spulletjes brengt een vriend dichtbij. Een onvergetelijk cadeau!

Doe mee met de Schoenendoosactie! Geef een cadeau van onschatbare waarde. Inleveren kan op zaterdag 11 november tussen 9.00 en 11.00 uur in de Ontmoetingskerk.
 
terug