Preek online

Kerkomroep.nl

Kerkdiensten van onze gemeente zijn in zijn geheel te beluisteren via de website www.kerkomroep.nl. De diensten zijn tot ongeveer een maand na datum van uitzending te beluisteren. Bij het openen van de site kunt u aan de rechterkant op Zuid-Holland klikken in het kaartje van Nederland. Vervolgens krijgt u een lijst van alle beschikbare kerken, waar onze kerk ook tussen staat. Klik op de naam van onze gemeente om de beschikbare diensten te tonen. U kunt kiezen om de dienst direct af te spelen of om deze op te slaan op uw computer.

Een selectie van preken

De diensten op www.kerkomroep.nl bevatten de gehele kerkdiensten inclusief samenzang, gebed etc. Voor deze website hebben we van een kleine selectie van preken alleen de schriftlezing en de preek eruit geknipt ter beluistering. U kunt kiezen voor Nu luisteren (alleen afspelen en niet opslaan op uw eigen computer) of Download (opslaan op uw eigen computer). Klik op een dienst voor meer details en de beschikbare fragmenten.

DatumAanvangPredikant
21 juni18:30 uurDs. M. Dubbelman
Giessen-Nieuwkerk
7 juni10:00 uurDs. B.F. Bakelaar
31 mei10:00 uurDs. N. de Jong
Rotterdam
24 mei10:00 uurDs. B.F. Bakelaar
3 mei10:00 uurDs. B.F. Bakelaar

Preek ter voorbereiding op het Heilig Avondmaal, 17-01-2016, 's morgens

Omdat de stroom was uitgevallen en sommige mensen de preek daardoor niet of niet goed hebben kunnen beluisteren, is de tekst van de preek, gehouden op zondag 17-01-2016 's morgens, hieronder te downloaden.

De preek was ter voorbereiding op het Heilig Avondmaal. De schriftlezing bij de preek was: Johannes 1:19-43 en het thema: ‘Het zelf gaan ervaren’ n.a.v. Johannes 1:40a.

Tekst van de preek, gehouden op 17-01-2016

 
Inloggen
© 2001-2019 Kerkaandelek.nl
Kerkaandelek.nl RSS feeds