Albanië Albanië
lees meer »
 
GZB Gemeentereis naar Albanië GZB Gemeentereis naar Albanië
Frans en Maja Loeve reisden met de GZB naar Albanië en bezochten daar diverse gemeenten. Hier leest u het verslag van deze reis.
 
Nieuwe schuldHulpMaatjes gezocht Nieuwe schuldHulpMaatjes gezocht
In Nederland heeft 1 op de 5 huishoudens financiële problemen. De vrijwilligers van St. Budgethulp Krimpenerwaard/SchuldHulpMaatje helpen om de problemen op te lossen. We hebben op dit moment 17 SchuldHulpMaatjes. Dat moeten er meer worden. Ben jij ons nieuwe maatje?
lees meer »
 
Huur en Buur Huur en Buur
Voor veel kwetsbare jongeren, die begeleiding nodig hebben, is het op zichzelf gaan wonen vaak een te grote stap. Huur en Buur (een
nieuw initiatief van Agathos hulpverlening) koppelt deze jongeren aan verhuurders die woonruimte (zoals een leegstaande kamer of woning) beschikbaar stellen.
lees meer »
 
Mobiele Ontmoetingsplek (MOP) van Youth for Christ Mobiele Ontmoetingsplek (MOP) van Youth for Christ
Gaan voor jongeren, dat is onze missie met YFC Krimpenerwaard. Het is nodig, echt nodig!
Eenzaamheid, gebrek aan passende activiteiten, psychische problemen; drie grote zaken die tastbaar zijn, ook hier in de Krimpenerwaard. En dan spreek ik nog niet eens over de verslavingsproblematiek (drugs, alcohol) en problemen rondom school (denk aan spijbelen en niet afmaken van school). Dit zijn echt niet alleen problemen van jongeren in de stad, maar ze spelen daadwerkelijk ook hier in de polder een grote rol in het leven van onze jongeren.
In Stolwijk zijn we ondertussen gestart met het creëren van een ontmoetingsplek voor middelbare scholieren. 
lees meer »