Zaterdag 14 maart: GZB-Dag in Barneveld Zaterdag 14 maart: GZB-Dag in Barneveld
“Ik vond het geweldig! Verdiepend, verbindend, opbouwend.”
“Prachtige bemoedigende dag!! Complimenten voor de organisatie!”

Zomaar twee voorbeelden van de vele positieve reacties na afloop van de GZB-dag 2019. Bent u er zaterdag 14 maart ook (weer) bij? 
lees meer »
 
Inloopochtend in de Ontmoetingskerk Inloopochtend in de Ontmoetingskerk
Bijna elke werkdag kunt u ’s morgens voor een kopje koffie of een praatje ergens in ons dorp terecht. Alleen op woensdagmorgen is er geen locatie beschikbaar waar u naar toe kunt. De Ontmoetingskerk (Hoofdstraat 90 in Krimpen aan de Lek) probeert hierin te voorzien. Twee keer per maand wordt op woensdagmorgen in de Ontmoetingskerk een inloopochtend gehouden. 
lees meer »
 
Wijkavond wijk 8 (andere dorpskernen) Wijkavond wijk 8 (andere dorpskernen)
Op D.V. woensdag 25 maart a.s. organiseert het Wijkteam van wijk 8 opnieuw een wijkavond. We willen deze bijeenkomst voor gemeenteleden en belangstellenden die niet in Krimpen aan de Lek wonen proberen jaarlijks in het voorjaar te organiseren. Ook nu bent u weer van harte welkom in ’t Voorhof.
 
lees meer »
 
Albanië nieuws Albanië nieuws
Dringend breiwol nodig voor kinderen in Albanië.
We zijn door onze gekregen voorraad breiwol heen. Voor de dames die bijna dagelijks voor de kinderen breien willen we een nieuwe voorraad breiwol aanleggen. 
lees meer »
 
Leven met verlies Leven met verlies
De Ontmoetingskerk en Protestantse Gemeente van Lekkerkerk willen graag vier bijeenkomsten aanbieden om met elkaar over het verlies van uw partner, man of vrouw, in gesprek te gaan.
 
lees meer »