Online collecteren met de Scipio app Online collecteren met de Scipio app
Onze gemeente kan vanaf 1 september gebruik gaan maken van de Scipio app. De Scipio app biedt een digitale collecte aan voor onze gemeenteleden. Elk gemeentelid krijgt de mogelijkheid om op een simpele en snelle manier digitaal te doneren waar en wanneer men wil. Deze toevoeging op de traditionele collecte maakt het mogelijk om “eigentijds”, zonder contant geld op zak, toch bij te dragen tijdens de collecten.
lees meer »
 
Stichting Project Nest - geven, delen en vermenigvuldigen Stichting Project Nest - geven, delen en vermenigvuldigen
lees meer »
 
Weer een groot transport voor Albanië Weer een groot transport voor Albanië
Donderdag 4 november jl. hebben we weer 67 dozen en een speelgoedgarage in Maasdijk mogen brengen die jl. maandag 29 november in Tirana is gelost. Het waren 24 dozen met gebreide kinderkleding van niet alleen de dames maar ook van een kringloopwinkel, 19 dozen kinderkleding, 20 dozen knuffels en 4 dozen met speelgoed.
lees meer »
 
Help mee verzamelen Help mee verzamelen
Al jarenlang worden er in het hele land door vele vrijwilligers postzegels en kaarten ingezameld voor het zendingswerk van Kerk in Actie en de GZB. Zo ook in onze eigen gemeente. We zijn erg blij met:
lees meer »
 
De HVD zoekt versterking De HVD zoekt versterking
lees meer »
 
Kindernevendienst en Oppas Kindernevendienst en Oppas
Op 19 september starten we weer met houden van kindernevendienst tijdens de morgendiensten. Deze morgen is er nevendienst voor kinderen van groep 1 tot en met 3. De komende periode mogen dus ook de kinderen van groep 3 elke week. Volgende week is er nevendienst voor alle bassisschoolgroepen. We zullen ons dan opsplitsen in twee groepen.
Op het moment dat we weer met veel mensen naar de kerk mogen, zullen we weer ons oude patroon gaan hanteren van 3 groepen draaien en alleen groep 1 en 2 elke week.
We zullen ook geen digitale voorbereiding meer verstrekken via de e-mail. U kunt nog wel zelf bij het materiaal en filmpjes via de website van Vertel het maar Thuis (https://vertelhetmaar.nl/vertel-het-maar-thuis).
We hopen weer waardevolle fysieke diensten met elkaar te hebben.

Oppas
Op 19 september zal ook weer begonnen worden met de oppas voor de kleine kinderen.