Online collecteren met de Scipio app Online collecteren met de Scipio app
Onze gemeente kan vanaf 1 september gebruik gaan maken van de Scipio app. De Scipio app biedt een digitale collecte aan voor onze gemeenteleden. Elk gemeentelid krijgt de mogelijkheid om op een simpele en snelle manier digitaal te doneren waar en wanneer men wil. Deze toevoeging op de traditionele collecte maakt het mogelijk om “eigentijds”, zonder contant geld op zak, toch bij te dragen tijdens de collecten.
lees meer »
 
Overzicht Themadiensten Overzicht Themadiensten
Hierbij een overzicht van de geplande diensten over het halfjaar, waarbij de hoofdstukindeling van het boekje 'Brieven van Johannes. De rijkdom van het nieuwe leven' als leidraad is gebruikt:
lees meer »
 
Herfstfeest Herfstfeest
Hallo allemaal,
Vinden jullie het ook lastig wat je moet doen met Halloweenavond? Kom dan naar het Herfstfeest op zaterdag 30 oktober van 18.00 tot 20.00 uur in 't Voorhof. We willen spelletjes gaan doen, pannenkoeken eten en nog veel meer…. maar vooral niet griezelen! Neem zo veel mogelijk vrienden en vriendinnen mee…. IEDEREEN IS WELKOM!!!!
lees meer »
 
Schoenendoosactie Schoenendoosactie
Goed nieuws!!! We houden ook dit jaar, samen met de Ontmoetingskerk, de actie Schoenendoos. Vandaar hierbij een oproep vanuit de diaconie.
Wat kan jij doen voor een kind in armoede? Meer dan je denkt! Doe mee aan de Schoenendoosactie en tover een simpele schoenendoos om tot een kostbaar geschenk.
lees meer »
 
De HVD zoekt versterking De HVD zoekt versterking
lees meer »
 
Naaisters gevraagd Naaisters gevraagd
Vanuit het naaiatelier worden vrijwilligers gevraagd om
o.a. voor de kerstwandeling kleding te naaien.
Iedere vrijdagmiddag van 13.30-17.00 uur op de eerste verdieping van het cultuurhuis.
lees meer »
 
Albanië - Record aantal dozen Albanië Albanië - Record aantal dozen Albanië
lees meer »