Beluisteren en bekijken van de kerkdiensten Beluisteren en bekijken van de kerkdiensten
Meeluisteren kan via de KerkWebRadio. Live meekijken en -luisteren kan via www.kerkomroep.nl of via Facebook.
Om mee te kijken via Facebook hoeft u geen Facebook-account te hebben.
Omdat www.kerkomroep.nl een beperkte capaciteit heeft, wordt u verzocht zoveel mogelijk via Facebook te kijken. Dan hebben anderen, die niet over deze mogelijkheid beschikken de mogelijkheid om wel via www.kerkomroep.nl mee te kijken.
Via www.kerkomroep.nl kunt u trouwens wel altijd meeluisteren, ook als het niet lukt om beeld te ontvangen. U dient dan terug te gaan in het menu en daarna te kiezen voor ‘luisteren’.  
Het wordt aangeraden om niet allemaal tegelijk om 10.00 uur in te schakelen, want daardoor raakt het systeem overbelast. De dienst is ook op een later moment zichtbaar en waarschijnlijk beter te ontvangen. 
 
Inschrijven bijwonen kerkdiensten september / oktober Inschrijven bijwonen kerkdiensten september / oktober
Beste gemeenteleden,

Met onderstaande link kunt u zich via een vragenformulier inschrijven voor het bezoeken van een kerkdienst.

Aandachtspunten bij het inschrijven:
lees meer »
 
Jeugdclub 2020-2021 Jeugdclub 2020-2021
Vanaf aanstaande maandag 28 september starten we weer met de Jeugdclubs!

Ook dit seizoen zullen de clubavonden om de week plaatsvinden en niet meer elke week. Dit heeft te maken met de bezetting van onze leidinggroep. Helaas heeft de dunne bezetting van de leidinggroep dit jaar ook tot gevolg dat er (nog) niet gestart kan worden met de clubavond voor groep 8. Wij zijn dus dringend op zoek naar mensen die het jeugdwerk komen versterken om er zo voor te zorgen dat groep 8 als nog van start kan met de clubavonden.

Dus heeft u nog wat tijd over om 1x in de twee weken 1,5 uur te helpen? Dan kunnen wij uw hulp enorm goed gebruiken! Aanmelden kan persoonlijk bij Peter Haspels of Janneke Boer. Maar ook door een e-mail te sturen.

De eerste avonden voor seizoen 2020/2021 zien er als volgt uit:
lees meer »