ACTUEEL | Nieuws

7 september 2019 - Najaarsbeurs

Op zaterdag 5 oktober organiseren we van 10:00 tot 15:00 weer een najaarsbeurs. Tijdens deze najaarsbeurs worden een rommelmarkt en boekenmarkt gehouden. Verder kunt u diverse zelfgemaakte artikelen kopen, enveloppen trekken en zijn er leuke spellen te doen. Om 13:00 uur wordt de talentenveiling gehouden. De opbrengst van de najaarsbeurs is voor de kerk.

Om de najaarsbeurs tot een succes te maken, hebben we uw hulp nodig. We zijn op zoek naar gemeenteleden die:
- iets te eten willen klaarmaken, dat vanuit de keuken verkocht kan worden. Bijvoorbeeld koek, taart, soep of hartige hapjes.
- een dienst of klus willen aanbieden die op de talentenveiling verkocht kan worden aan de hoogste bieder. Hierbij kun u bijvoorbeeld denken aan het uitvoeren van een karweitje zoals tuinieren of ramen zemen, het bakken van een taart, het bezorgen van een ontbijt of maaltijd, et cetera.
- spullen voor de rommelmarkt willen inleveren (geen witgoed of kapotte spullen).
- boeken beschikbaar willen stellen voor de verkoop.
- zelfgemaakte of verbouwde artikelen willen aanbieden voor de verkoop, zoals handwerkartikelen, jam, groenten, et cetera.
- prijsjes beschikbaar willen stellen voor het enveloppen trekken of één van de andere spellen.
- in de dagen voorafgaand aan de beurs of tijdens de beurs willen meehelpen.

Wilt u iets te eten klaarmaken, iets aanbieden voor de veiling of meehelpen, dan kunt u zich hiervoor aanmelden bij Martine Swijnenburg (06-51475386 (graag 's avonds) of email).

Wilt u artikelen inleveren voor de verkoop, dan kan dat vanaf nu in de doos in de hal van de kerk of in de week voorafgaand aan de beurs in ’t Voorhof. Ook kunt u spullen laten ophalen door Commer Korevaar (06-12759539 of 0180-518612).

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdrage.

Meer nieuws

7 septemberNajaarsbeurs
 Nieuws over Albanië
 Jeugdclubs
 Opening winterwerk
1 septemberProgramma VBSK 2019-2020
 
Inloggen
© 2001-2019 Kerkaandelek.nl
Kerkaandelek.nl RSS feeds