ACTUEEL | Nieuws

27 april 2019 - Vrouwenbijbelstudiekring: Jezus de Rots

Dit klinkt “sterk” en dat is het ook! Een Rots in de branding, Zijn Naam is Jezus! Dit is het onderwerp waarover David de Vos, uit Zeewolde (van Go and Tell, met als doel: zoveel mogelijk mensen te bereiken met de boodschap van Jezus, in binnen en buitenland), zijn toespraak houdt, via een DVD bij de VBSK op 16 mei a.s.
In de Bijbel komt de Rots veelvuldig voor; ….er komt water uit…..Denk o.a. aan Mozes in de woestijn (in Numeri 20); Hij sloeg op de rots, maar hij moest van de Heere God er ook tegen spreken. God zei in Exodus 33:21-22 ook tegen hem, op zijn vraag of hij Gods heerlijkheid mocht zien, ” Zie, bij Mij is een plaats, waar gij op de rots kunt staan; wanneer Mijn heerlijkheid voorbijgaat, zal Ik u in de rotsholte zetten en u met Mijn hand bedekken, totdat Ik ben voorbijgegaan.” Wat een mooi verhaal is dit, zoals de Heere is: sterk en beschermend. Denk ook aan David, die God “Zijn Rots, zijn Vesting en Bevrijder” noemt. “Bij U kan ik schuilen”. In het N.T. zegt Jezus in Zijn gelijkenis in Mattheus 7: Bouw je huis, je leven, niet op zand, maar op de Rots! Gefundeerd op die Rots sta je stevig, stabiel om de stormen van het leven aan te kunnen. God en Jezus hebben iets met de Rots. Hij identificeert Zich ermee: Hij is een Rots, Hij staat voor Recht! (Deutr. 32).
In elk geval zal het mooi en goed zijn om over deze Rots te horen, lezen en ons te realiseren hoe belangrijk Deze Rots in ons leven is, of kan zijn.
Iedereen wordt uitgenodigd om met ons deze morgen te beleven op: Donderdag 16 mei a.s., Tijd: 9.15 – 11.30 uur, Plaats: ’t Voorhof, Dorpstraat 1, Krimpen aan de Lek. Info: 0180522469 - 0180510278
Van harte welkom!!

Meer nieuws

27 aprilVrouwenbijbelstudiekring: Jezus de Rots
23 aprilFocusdienst 28 april 2019
 VBK zoekt helpende handen
 Krimpens Mannen Weekend 2019
6 aprilPaaspresentatie bij de Vrouwenbijbelstudiekring
 Nacht zonder dak
1 aprilVBK zoekt helpende handen
 
Inloggen
© 2001-2019 Kerkaandelek.nl
Kerkaandelek.nl RSS feeds