ACTUEEL | Nieuws

1 december 2018 - Kerstwandeling

De afgelopen weken bent u via de weekbrief een aantal keren geďnformeerd over de Kerstwandeling van 19 december a.s.. Een gezamenlijk initiatief van beide kerken en het Cultuurhuis.
Langs de route worden op 11 locaties door vrijwilligers korte fragmenten van het kerstverhaal uitgebeeld en zorgt een aantal muziekgroepen en koren voor het muzikale kerstgevoel.
Degenen die langs de route wonen, zal door middel van een flyer worden gevraagd of zij hun woning door middel van kaarslicht willen verlichten.
De voorbereidingen zijn nu in volle gang. Het organiserende kernteam is blij dat er vanuit verschillende hoeken op uiteenlopende wijzen zo enthousiast gereageerd is op dit initiatief en hoopt dan ook dat de 1e editie van de ‘Kerstwandeling Krimpen aan de Lek’ een succes mag worden.
Noteer 19 december in uw agenda. Vanaf 18.30 tot 19.30 uur kan vanaf het Cultuurhuis worden gestart. De ‘wandeling’ neemt ongeveer 5 kwartier in beslag. Na afloop van de wandeling kunnen de deelnemers in de Ontmoetingskerk wat drinken en napraten over dit, voor ons dorp zo unieke evenement. Wandelt u met ons mee?

Meer nieuws

1 decemberFocusdienst en - proeverij
 Jeugddienst 16 december
 Adventsconcert 7 december 2018
 Kerstwandeling
 
Inloggen
© 2001-2019 Kerkaandelek.nl
Kerkaandelek.nl RSS feeds