ACTUEEL | Nieuws

5 november 2018 - Actie Schoenmaatjes

voor kinderen door kinderen!

Ook dit jaar organiseren de diaconieŽn van beide kerken te Krimpen aan de Lek weer gezamenlijk de jaarlijkse actie Schoenmaatjes van stichting Edukans. Een actie waarbij de kinderen van Nederland een versierde schoenendoos met schoolspullen, speelgoed en toiletartikelen vullen voor kinderen in arme landen die dan onverwacht een cadeautje ontvangen.
In de afgelopen 24 jaar deelden we ruim 2,8 miljoen schoenendozen uit in o.a. AziŽ, Oost-Europa en Afrika! We hopen natuurlijk van harte dat u en uw (klein)kinderen ook dit jaar weer meedoen!
D.V. zondag 4 november worden er folders uitgereikt van deze actie, daarna liggen ze in een doos in de hal. Hoe u een schoenendoos kunt vullen staat uitgebreid in de folder en op de website van Edukans.
Voor degenen die geen folder hebben gekregen, maar wel meer informatie wenst is er op de website van Edukans ook de nodige informatie te lezen.
Ook een financiŽle bijdrage is welkom. Een doos versturen kost ook geld en dat kunt u storten op bankrekening NL53RABO0333800060 t.n.v. de diaconie van onze kerk onder vermelding van ďActie schoenmaatjesĒ. U kunt uw bijdrage ook in een envelop doen waarop u schrijft ďActie schoenmaatjesĒ en deze tijdens de dienst in de collectezak deponeren.

U kunt ook losse spullen zoals o.a. toiletartikelen, tekenmateriaal en schone knuffels (zie folder/website) deponeren in een doos die t/m zondag 25 november in de hal van ít Voorhof zal staan.

Op D.V. zaterdag 1 december a.s. kunt u de dozen van
10.00 uur tot 12.00 uur inleveren in de Ontmoetingskerk bij de achteringang aan de Jacob van Ruysdaelstraat. Diakenen van beide kerken zijn dan aanwezig om uw schoenendoos in ontvangst te nemen.

Namens de kinderen van o.a Ghana, MoldaviŽ, AlbaniŽ, Sri Lanka en Irak willen wij u bij voorbaat hartelijk danken voor uw gaven en inzet!

Meer nieuws

13 novemberVrouwenbijbelstudiekring: Wat komt Jezus op aarde doen?
5 novemberAlbaniŽ projecten
 Actie Schoenmaatjes
 Informatiemoment Alphacursus
 Vakantiebijbelklub (VBK)
 
Inloggen
© 2001-2019 Kerkaandelek.nl
Kerkaandelek.nl RSS feeds