ACTUEEL | Nieuws

6 april 2018 - Zending - Nieuws uit AlbaniŽ

Sleutelhangers
Van het thuisfont van de familie Blom kregen we, voor onze betrokkenheid bij het zendingswerk van Maarten en Gerdien Blom, een sleutelhanger aangeboden. Deze worden door Albanese vrouwen gemaakt en door Gerdien verkocht voor Ä 3,- per stuk en 4 voor Ä 10,-.
Een mooi klein en praktisch presentje en een leuke weggever die wij graag willen gaan verkopen. En dat gaat Annette Vat, namens de Zendingscommissie en ook lid van de Werkgroep AlbaniŽ, doen.
Alle bestellingen worden verzameld en in ťťn pakket naar ons land verzonden (scheelt portokosten).
Bel naar Annette Vat 523516 of e-mail en geef het aantal door. Afrekenen doet u pas bij aflevering. Met uw bijdrage steunt u het werk van de vrouwen in AlbaniŽ.
Een grotere foto van de sleutelhangers vindt u op de prikborden van de kerk en ít Voorhof.

Restanten stof
U heeft vast nog wel in uw kast of op uw vliering restanten stof liggen of oude, niet verschoten, gordijnen. U doet daar de vrouwen in AlbaniŽ een heel groot plezier mee. Onder leiding van Gerdien krijgen zij wekelijks les op de naaimachines die wij in 2017 naar AlbaniŽ hebben verstuurd. Diverse woninginrichters in de Krimpenerwaard hebben we ook de vraag om gordijnmonsters voorgelegd die uit de collectie zijn. De eerste resultaten zijn reeds binnen. En heeft u in uw familie of kennissenkring ook zoín adres vraag er dan eens naar. Een telefoontje naar 511089 en ik haal stoffen en/of gordijnen bij u op.

Namens de Werkgroep AlbaniŽ, Pieter Hardam

Meer nieuws

6 april24 uurs-stepactie 8/9 juni 2018
 Zending - Nieuws uit AlbaniŽ
 EO-jongerendag
 Rock Steady en Stay Steady
 Jeugdclubs
4 aprilUitnodiging IZB-Focustraject
3 aprilVrouwenbijbelstudiekring: Hoogtepunten in het Heilige Land
 
Inloggen
© 2001-2019 Kerkaandelek.nl
Kerkaandelek.nl RSS feeds