ACTUEEL | Nieuws

1 januari 2018 - Vrouwenbijbelstudiekring: Recht door zee...

Gods rechterhand leidde het volk IsraŽl recht door zee. Hij deed daarmee het volk recht dat jarenlang onderdrukt was door de Egyptenaren. Bovenstaande titel is het thema van de Week van Gebed 21 Ė 28 januari 2018. Deze week wordt jaarlijks georganiseerd door Missie Nederland en de Raad van Kerken in Nederland. De kerken uit het Caribisch gebied verzorgden het materiaal. Iedereen kan dit bestellen voor deze week. (zie info hieronder).

In dit kader komt ds. Carin van Hoogstraten uit Gouda bij ons spreken over Bidden. Donderdagmorgen 18 januari 2018. Tijd: 9.15 Ė 11.15 uur. Plaats: t Voorhof, Dorpstraat 1 te Krimpen aan de Lek.

De rechterhand van God, die het volk IsraŽl uit de slavernij haalde, gaf hoop en moed aan de IsraŽlieten. Zo geeft God nu hoop aan de christenen van de Cariben waardoor ze geen slachtoffer zijn van de omstandigheden. Als getuigen van deze gezamenlijke hoop werken de kerken samen om aan alle mensen uit het gebied hulp te verlenen en met name aan de meest kwetsbare en genegeerde mensen. Tijdens de Week van Gebed komen deze en andere actuele themaís langs gedurende acht dagen van gebed. Het zou fijn zijn als u/je mee bidt! In elk geval is iedereen welkom op de 18e januari om samen te luisteren en ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen over het onderwerp en gesprek. Graag tot ziens!

Info: 0180522469 of 510278 Ook is het hier mogelijk de gebedsfolders te bestellen.

Meer nieuws

9 januariĎBeginnen over het eindeí, het pastorale gesprek over de naderende dood
1 januariVrouwenbijbelstudiekring: Recht door zee...
 
Inloggen
© 2001-2019 Kerkaandelek.nl
Kerkaandelek.nl RSS feeds