Inschrijven kerkdiensten van 19 december t/m 30 januari Inschrijven kerkdiensten van 19 december t/m 30 januari
Beste gemeenteleden,

Met onderstaande “link” kunt u zich, via een vragenformulier, inschrijven voor het bezoeken van een ochtenddienst. 

Als tussentijds de beperkingen voor de avonddiensten worden opgeheven, zullen we een aparte inschrijving voor deze diensten verzorgen.

Als u zich, gezien de huidige omstandigheden en maatregelen, op dit moment niet wilt inschrijven voor het bezoeken van de kerkdiensten willen wij u verzoeken deze lijst niet in te vullen. Als u zich op een later tijdstip wel wilt inschrijven is dit altijd mogelijk. De link blijft actief tot er een nieuwe inschrijflink wordt verstuurd.

Aandachtspunten:
  • U vult één formulier per adres/gezin in.
  • U schrijft zich in zich voor een periode van 7 weken (van 19 december t/m 30 januari).
  • Helaas kunt u het ingevulde formulier alleen verzenden en niet opslaan, dus graag uw ingevulde antwoorden voor uzelf noteren en bewaren.
  • U verstuurt het vragenformulier, na invullen, door onderaan op de knop “verzenden”  te klikken.
  • Als wij uw formulier hebben ontvangen, ontvangt u, na enkele dagen, een bevestiging. Dit om er zeker van te zijn dat de inschrijving goed is verlopen.
  • Als u wordt geselecteerd om een door u aangegeven kerkdienst te bezoeken ontvangt u de dinsdag of woensdag ervoor een uitnodigingsmail.
  • Indien u niet of met minder personen de kerk zal bezoeken dan u heeft opgegeven dient u dit tijdig door te geven, zodat wij andere gemeenteleden uit kunnen nodigen om de dienst te bezoeken.
  • De kerk bezoeken met meer personen dan u heeft opgegeven is niet mogelijk. Kerkbezoek is alleen mogelijk als u zich heeft ingeschreven én d.m.v. een e-mail bent uitgenodigd.
  • In bijzondere gevallen en/of problemen met uw inschrijving kunt u contact opnemen met Dick Theunisse via e-mail.
We rekenen op ieders medewerking bij deze vorm van inschrijving en hopen u regelmatig in de diensten te mogen begroeten.

We vragen wellicht ten overvloede uw begrip voor het feit dat in de huidige situatie kerkbezoek alleen mogelijk is m.b.v. deze inschrijving en dat u zonder inschrijving en uitnodiging de diensten niet kunt bijwonen.


Inschrijflink: https://forms.office.com/r/dVfb7d0Bji

Met vriendelijke groet,
Dick en Mieke Theunisse
 
terug