Inschrijven bijwonen kerkdiensten oktober / november Inschrijven bijwonen kerkdiensten oktober / november
Beste gemeenteleden,

Met onderstaande link kunt u zich via een vragenformulier inschrijven voor het bezoeken van een kerkdienst.

Als u zich, gezien de huidige omstandigheden en maatregelen, op dit moment niet wilt inschrijven voor het bezoeken van de kerkdiensten willen wij u verzoeken deze lijst niet in te vullen. Als u zich op een later tijdstip wel wilt inschrijven is dit altijd mogelijk. De link blijft actief tot er (eind november) een nieuwe inschrijflink wordt verstuurd.

Aandachtspunten:
  • U vult één formulier per adres/gezin in.
  • U schrijft zich in zich voor een periode van 6 weken. Eind november zullen we weer een inschrijfronde verzorgen.
  • Helaas kunt u het ingevulde formulier alleen verzenden en niet opslaan, dus graag uw ingevulde antwoorden voor uzelf noteren en bewaren.
  • U verstuurt het vragenformulier, na invullen, door onderaan op de knop verzenden”  te klikken.
  • Als wij uw formulier hebben ontvangen, ontvangt u, na enkele dagen, een bevestiging. Dit om er zeker van te zijn dat de inschrijving goed is verlopen.
  • Als u wordt geselecteerd om een door u aangegeven kerkdienst te bezoeken ontvangt u de dinsdag ervoor een uitnodigingsmail.
  • Indien u niet of met minder personen de kerk zal bezoeken dan u heeft opgegeven en u dit tijdig doorgeeft, kunnen wij andere gemeenteleden uitnodigen om de dienst te bezoeken.
  • De kerk bezoeken met meer personen dan u heeft opgegeven is niet mogelijk. Kerkbezoek is alleen mogelijk als u zich heeft ingeschreven én d.m.v. een e-mail bent uitgenodigd.
  • In bijzondere gevallen en/of problemen met of over de inschrijving kunt u contact opnemen met Dick Theunisse via: e-mail (met “Inschrijving” ingevuld bij het onderwerp van de e-mail).
We rekenen op ieders medewerking bij deze vorm van inschrijving en hopen u regelmatig in de diensten te mogen begroeten.

We vragen wellicht ten overvloede uw begrip voor het feit dat in de huidige situatie kerkbezoek alleen mogelijk is m.b.v. deze inschrijving en dat u zonder inschrijving en uitnodiging de diensten niet kunt bijwonen.

Belangrijke informatie over de kerkdiensten in oktober: informatie kerkdiensten oktober.

Inschrijflink:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=ycIaT-2w-EanHqqSZawrTauH22lTcuVHmTUF4zkGkFxUQ0dNWFY3WjA4T0xINzM0VERFQkpBTVlTOS4u
terug