Inschrijven bijwonen kerkdiensten september / oktober Inschrijven bijwonen kerkdiensten september / oktober
Beste gemeenteleden,

Met onderstaande link kunt u zich via een vragenformulier inschrijven voor het bezoeken van een kerkdienst.

Aandachtspunten:
  • U vult één formulier per adres/gezin in.
  • U schrijft zich in zich voor een periode van 7 weken. Begin oktober zullen we weer een inschrijfronde verzorgen.
  • Helaas kunt u het ingevulde formulier alleen verzenden en niet opslaan, dus graag uw ingevulde antwoorden voor uzelf noteren en bewaren.
  • U verstuurt het vragenformulier, na invullen, door onderaan op de knop “verzenden”  te klikken.
  • Als wij uw formulier ontvangen hebben ontvangt u, na enkele dagen, een bevestiging. Dit om er zeker van te zijn dat de inschrijving goed verlopen is.
  • Als u wordt geselecteerd om een door u aangegeven kerkdienst op zondag te bezoeken ontvangt u de maandag/dinsdag ervoor een uitnodigingsmail.
  • Wijzigingen in het door u ingestuurde formulier kunnen niet meer verwerkt worden, d.w.z. als u met minder personen de kerk bezoekt dan u heeft opgegeven, blijven die plaatsen vrij. Met meer personen de kerk bezoeken is niet mogelijk. Kerkbezoek is alleen mogelijk als u zich heeft ingeschreven en d.m.v. een e-mail bent uitgenodigd.
  • In bijzondere gevallen en/of problemen met of over de inschrijving kunt u contact opnemen met Dick Theunisse via: e-mail (met “Inschrijving” ingevuld bij het onderwerp van de e-mail).
We rekenen op ieders medewerking bij deze vorm van inschrijving en hopen u regelmatig in de diensten te mogen begroeten.

We vragen wellicht ten overvloede uw begrip voor het feit dat in de huidige situatie kerkbezoek alleen mogelijk is m.b.v. deze inschrijving en dat u zonder inschrijving en uitnodiging de diensten niet kunt bijwonen.

Belangrijke informatie over de kerkdiensten in oktober: informatie kerkdiensten oktober.

Inschrijflink:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=ycIaT-2w-EanHqqSZawrTauH22lTcuVHmTUF4zkGkFxUOTBDTllLNVoxMloyTTRPRzVaVTJWUThVUi4u
 
terug