Focus Focus
Focusdiensten
Hierbij een schematisch overzicht waarin u kunt zien wanneer de verschillende thema’s van blok 5 behandeld worden:
  • Gesprek 1, Komst: hiervoor zal aandacht zijn op 21 mei (Hemelvaartsdag).
  • Gesprek 2, Koning: dit is behandeld tijdens de morgendienst van 26 april.
  • Gesprek 3, Kosmos: dit zal behandeld worden tijdens de morgendienst van 10 mei.
  • Gesprek 4, Kracht: dit zal behandeld worden tijdens de morgendienst van 24 mei.
This Time Tomorrow
Omdat er veel positieve reacties op komen zullen we proberen om in deze periode tijdens iedere Focusdienst een TTT- interview te houden. De volgende groepen zijn al gesuggereerd: 1)  ondernemers, 2) tieners; 3) senioren. Omdat senioren tot de risicogroep behoren kunnen we ze helaas niet uitnodigen voor de onlinediensten en zoeken we nog naar een weg om op een veilige manier met hen een interview te houden.

Gebedsonderwerpen
Het Focusteam vindt het belangrijk dat concreet voor onze eigen omgeving gebeden wordt. Het Focusteam draagt hiervoor iedere week een gebedsonderwerp aan dat in de zondagsbrief zal worden vermeld. In de weken waarin een Focusthema zal worden behandeld sluit het gebedsonderwerp voor die week hierbij aan. Zo stonden in de week van 26 april de gezinnen centraal in ons gebed.

Focuskringen, kringmateriaal en ICT-ers
De kringleiders ontvangen een aangepast en aangevuld Focusprogramma en informatie over manieren waarop kringen, als daar behoefte aan is, voortgezet kunnen worden. Het aangevulde en aangepaste materiaal is te vinden via de volgende link: https://www.izb.nl/focus/aanvullend-materiaal-in-coronacrisistijd.
Tevens zoeken we naar personen met ICT-kennis die binnen hun eigen kring en netwerk willen helpen om mensen digitaal met elkaar te verbinden.

Kring geloofsgesprek met kinderen en kleinkinderen
Vanwege de coronamaatregelen, zal deze kring niet in mei, maar in oktober gehouden worden. We houden u op de hoogte.

Feedback en aanmeldingen
Reacties, tips en aanmeldingen zijn te allen tijde van harte welkom! U kunt ze doorgeven door contact op te nemen met een van de leden van het Focusteam of door een e-mail te sturen.

Het Focusteam: Anneloes Blok, Josée Heij, Klaas Jansen, Teus Kleijn, trajectbegeleider Martijn van den Boogaart en ds. Bas Bakelaar (T: 0180 - 84 01 48).
 
terug