GEMEENTE | Catechese

Eethuiscatechese Rock Steady

De avond begint met een gezamenlijke maaltijd (samen met Youth Alpha), verzorgd door gemeenteleden. Na de maaltijd worden de jongeren met behulp van verschillende werkvormen geconfronteerd met diverse maatschappelijke vraagstukken gerelateerd aan de visie vanuit de Bijbel.

Wanneer: Op dinsdagavond (1 keer per 2 weken) van begin oktober tot Pasen, van 18.00 uur tot 20.00 uur voor de jeugd van 12 t/m 16 jaar.
Zie Agenda.
Waar: In 't Voorhof
Contact:Dhr. P.J. Haspels
Telefoon: (0180) 51 89 28
Stuur een e-mail

Youth Alpha

De avond begint met een gezamenlijke maaltijd (samen met Rock Steady), verzorgd door gemeenteleden. Na de maaltijd gaan de jongeren naar een andere locatie, waar ze de avond zullen voortzetten met het Youth Alpha programma.

Wanneer: Op dinsdagavond (1 keer per 2 weken) van begin oktober tot Pasen, van 18.00 uur tot 21.00 uur voor de jeugd vanaf ongeveer 16 jaar.
Zie Agenda.
Waar: In 't Voorhof
Contact:Dhr. P.J. Haspels
Telefoon: (0180) 51 89 28
Stuur een e-mail

Belijdeniscatechese

De kerkenraad heeft ds. J. Sparrenboom uit Krimpen aan den IJssel bereid gevonden om in het afgelopen winterseizoen leiding te geven aan de belijdeniscatechese voor belangstellenden. Vanaf dinsdag 11 februari 2014 zal de belijdeniskring bijeenkomen onder leiding van ds. Bakelaar.

Wellicht is het doen van openbare belijdenis al jaren uw oprechte wens, of misschien is het voor jou een logisch vervolg op de Rock Steady en Youth Alpha avonden die je hebt gevolgd.
Het kan ook zijn dat u nog twijfelt, dat u wel JA zou willen zeggen op Gods belofte die verzegeld is bij de doop, maar niet goed durft. In alle gevallen verzoeken wij u om contact op te nemen met de hieronder vermelde contactpersonen. Ook als u gewoon wat meer informatie wilt, schroom dan niet om even te bellen.

Contact:Ds. B.F. Bakelaar
Telefoon: (0180) 84 01 48
Stuur een e-mail
 
Inloggen
© 2001-2019 Kerkaandelek.nl
Kerkaandelek.nl RSS feeds