Albanië nieuws Albanië nieuws
Dringend breiwol nodig voor kinderen in Albanië.
We zijn door onze gekregen voorraad breiwol heen. Voor de dames die bijna dagelijks voor de kinderen breien willen we een nieuwe voorraad breiwol aanleggen. Kijkt u eens wat u nog in de kast heeft liggen of als u zelf niet breit wilt u misschien wel een paar knotten kopen.
U kunt de wol in de hal van ’t Voorhof zetten of afgeven op mijn adres Prins van Oranje 32, bellen mag ook (tel. 0180 51 10 89) dan kom ik het bij u ophalen. Bij voorbaat dank.

Transport
Donderdag 16 januari jl. hebben we 33 dozen met goederen in Maasdijk gebracht. 17 dozen met kinderkleding waarvan 5 met de door de dames gebreide truien, mutsen en sjaals.
12 dozen speelgoed, 3 dozen met o.a. dekbedden en ander beddengoed en een nieuwe mobiele toiletstoel. Als u dit leest hebben we donderdag 30 januari weer een lading goederen in Maasdijk kunnen brengen. Voor Ada 4 rollators, 2 computers, 2 dozen speelgoed en 8 dozen kinderkleding waarvan er 6 waren gevuld met winterkleding die we tegen een kleine vergoeding bij een instelling hebben kunnen kopen. Voor de dames in Mushqueta konden we 3 naaimachines en 14 dozen met stoffen van diverse woninginrichters brengen.
Al met al weer heel veel waarvoor we iedereen die daar zijn best voor heeft gedaan heel hartelijk danken. Om dit allemaal in Albanië te krijgen zijn we “Hoop voor Albanië” zeer dankbaar. Zij rijden iedere 14 dagen met hun volgeladen truck naar Albanië. Voor ons rekenen ze slechts € 80,- per m³.
Het vervoer kost dus best veel geld en daarom willen we u vragen: Stop eens een keer iets extra’s in de collectezak als er aan de uitgang voor het GZB-project Albanië wordt gecollecteerd. Van harte aanbevolen!

Namens de Werkgroep Albanië,
Piet Hardam
 
terug