Albanië nieuws Albanië nieuws
Voor de 2e keer is de kust van Albanië in de afgelopen week opgeschrikt door een aardbeving met veel doden en gewonden. Voor de 2e keer willen wij een beroep op u doen om deze mensen in dit arme land te steunen. Paulus roept in zijn 2e brief aan de Korintiërs, hoofdstuk 9 de gemeenteleden op gul te geven voor Jeruzalem. Moeten wij, die in een welvarend land wonen, dan achterblijven om voor de 2e keer te geven? Nee toch!
Doe daarom alstublieft voor de 2e keer uw portemonnee open en stort een bedrag, hoe klein ook, op rekening NL53 RABO 0333 8000 60 t.n.v. Diaconie Herv. Gemeente o.v.v. 'Noodhulp Albanië'.
Wij zeggen u bij voorbaat heel hartelijk dank.

Transport
Donderdag 21 november jl. konden we slechts een klein aantal dozen in Maasdijk brengen van wat we ingepakt hebben staan. Op dit moment is bij Hoop voor Albanië het aanbod zo groot dat zij niet aan de aanvraag van derden kunnen voldoen. Gelukkig hebben wij nog 20 dozen kunnen brengen, waarvan 10 met de door de dames gebreide kleding en gekregen kinderkleding, 2 dozen met dekbedden, hoezen en lakens en 8 dozen met o.a. 13 gevulde schoenendozen van een mevrouw uit Ouderkerk en 4 dozen met uit Nieuw Lekkerland gekregen poppen en babykleding.
Op dit moment (eind november) hebben we nog alle speelgoed, puzzels en knuffels ingepakt staan, die over waren van de verkoopdag. D.V. januari a.s. hopen we die dozen met 4 rollators en 3 nagekeken computers van gemeenteleden naar Maasdijk te brengen inclusief de kinderkleding die we nog van u krijgen en de productie van de breiende dames.
Namens de Werkgroep Albanië,
Pieter Hardam
 
terug