Albanië Albanië
Transport voor Mushqeta
Op dit moment hebben we 56 dozen gereed staan voor verzending. Stoffen voor de vrouwen en kleding knuffels en speelgoed voor de kinderen van Mushqeta in Albanië. Die zending is echter nog niet gereed omdat we nog 10 grote zakken met kinderkleding hebben staan en nog veel lappen stof hebben liggen om in te pakken. We hopen dat binnen een paar weken gereed te hebben om in Maasdijk te brengen voor transport met de truck van HvA naar Albanië.

Voor de aankoop van sokken en ondergoed voor 30 meisjes en 20 jongens hebben we Ada om de maten van de kinderen gevraagd.Om dit te kunnen betalen zijn we onder zakenmensen geld aan het werven. Maar ook U willen we vragen om een kleine bijdrage, bijvoorbeeld van uw vakantiegeld. Wij hebben geld voor vakantie terwijl zij daar, in één van de armste landen van Europa, niet eens op vakantie kunnen.
Stort uw bijdrage op de rekening van de Diaconie, NL 53 RABO 0333800060 o.v.v. Vakantiegeld Albanië. Elke bijdrage is welkom!
Bij voorbaat hartelijk dank namens de Werkgroep Albanië,
Pieter Hardam

Wie?
Welke man of vrouw wil mij gaan helpen om met zekere regelmaat kinderkleding te verzamelen en in dozen te verpakken.
Als oud diaken doe ik dit vanaf 2009 en mijn hoge leeftijd geeft aan dat het tijd wordt om te zoeken naar iemand die mij hierbij wil helpen. Ik wil er nog niet mee ophouden maar wel iemand inwerken die dan te weten komt hoe we dit al jaren voor Albanië doen, een van de armste landen van Europa!
Ik zie uit naar jouw telefoontje op 06-12108695 of 0180-511089
Hartelijke groet,
Pieter Hardam
Albanië coördinator
terug