Albanië Albanië
30 rolstoelen naar Albanië
Schreven we in het oktober dat we de rolstoelactie af zouden kunnen ronden met de aankoop van 22 stuks. Het zijn er 30 geworden. Vanuit de collecte van jl 12 juli hadden we al het prachtige bedrag van € 1.096,35 en met de sponsoractie onder zakenmensen en enkele gemeenteleden kwam daar € 2.775,-- bij. Het totaal van € 3.871,35 werd door de Zendingscommissie afgerond tot € 4.000,--. Een geweldig bedrag waardoor we in totaal 4 toiletrolstoelen en 26 rolstoelenkonden aankopen. De 26 rolstoelen hebben we nog extra kunnen voorzien met
anti-kiepwielen. Donderdag 22 oktober werd het geheel door de leverancier in Maasdijk afgeleverd voor transport naar Albanië waar ze DV maandag 16 november in Tirana gelost zullen worden.

Kinderkleding, knuffels en stoffen
Als u dit leest hebben we in de afgelopen weken weer tientallen dozen gevuld voor Ada Hidi van de SFI maar ook staan er dozen met stoffen en 4 naaimachines gereed voor de kerk van Klean in Mushqeta. We hopen die DV 19 november in Maasdijk te brengen en als alles dan volgens het vervoerschema van HvA verloopt wordt deze zending 14 december in Tirana gelost.

Weer voldoende wol beschikbaar
Van een gemeentelid hebben we 3 hele grote zakken wol gekregen. Als er breisters zijn die graag voor Albanië willen breien maar geen wol hebben dan mogen zij bellen en ik bezorg de knotten wol bij u thuis.

Collecte
Zondag 8 november is voor de laatste keer van dit jaar de collecte voor het GZB/Albanië project. Vooral voor het transport met HvA hebben we uw bijdrage hard nodig. Mogen wij nog een keer op uw bijdrage rekenen? Bij voorbaat hartelijk dank.

Namens de Werkgroep Albanië wil ik iedereen hartelijk danken voor haar en zijn inbreng en de bijdragen voor dit arme land Albanië, Pieter Hardam, tel. 511089.
 
terug